::: Aardappelteelbedrijf Ammerzoden - START :::
::: Aardappelteeltbedrijf Ammerzoden - START ::: ::: Aardappelteeltbedrijf Ammerzoden - NIEUWS ::: ::: Aardappelteeltbedrijf Ammerzoden - AARDAPPELTEELT ::: ::: Aardappelteeltbedrijf Ammerzoden - RASSEN ::: ::: Aardappelteeltbedrijf Ammerzoden - LINKS ::: ::: Aardappelteeltbedrijf Ammerzoden - CONTACT :::

 

Installatie koel- en droogtechniek en afronding cellenbouw

Nadat het even stil is geweest op de bouwplaats, zijn de vele bouwvakkers verder gegaan met het afbouwen van de bewaarloods van Aardappelteeltbedrijf Ammerzoden. Over enkele weken, rond half september moeten namelijk de eerste aardappelen opgeslagen worden.

De celwanden zijn nagenoeg klaar. Nu is Tolsma bezig met het installeren van de droogwanden en de koeling. Ook worden de luiken geinstalleerd en wordt momenteel het buitenterrein afgevlakt zodat Gebr. van den Oord kan beginnen met het bestraten van het terrein rondom het pand.

Hieronder ziet u enkele foto's van de huidige staat van het pand. Ook ziet u een foto van de eerste 300 geleverde kisten. In circa 1.500 van deze kisten zullen de aardappelen opgeslagen worden.
Terug naar het nieuwsoverzicht

 
       
::: Aardappelteeltbedrijf Ammerzoden - CONTACT :::