::: Aardappelteelbedrijf Ammerzoden - START :::
::: Aardappelteeltbedrijf Ammerzoden - START ::: ::: Aardappelteeltbedrijf Ammerzoden - NIEUWS ::: ::: Aardappelteeltbedrijf Ammerzoden - AARDAPPELTEELT ::: ::: Aardappelteeltbedrijf Ammerzoden - RASSEN ::: ::: Aardappelteeltbedrijf Ammerzoden - LINKS ::: ::: Aardappelteeltbedrijf Ammerzoden - CONTACT :::

 

Gedeeltelijke oplevering

Het pand is vrijwel af en de laatste resterende zaken worden voltooid. De droogwanden en koeling werkt en de cellen zijn in rap tempo volgereden met een grote hoeveelheid aardappelen.

Onder begeleiding van bewaargoeroe Harry Goos worden de aardappelen gedroogd, wordt wondheling toegepast en worden de aardappelen ingekoeld. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de moderne technieken die het koelhuis rijk is, zoals de Tolnet bewaarcomputer.

Middels een aluminium loopbroog hoog, in de lengterichting door het pand is het mogelijk om bovenlangs de opgeslagenproducten te lopen en de kwaliteit en het bewaarproces nauwlettend te volgen. Hieronder vindt u enkele foto's van het pand in de huidige staat en van de opgeslagen aardappelen.


Terug naar het nieuwsoverzicht

 
       
::: Aardappelteeltbedrijf Ammerzoden - CONTACT :::